Wie zijn wij?

Argon Selectie: 'voor U maken wij het verschil'

Argon Selectie is in 2001 ontstaan op initiatief van de uitzendgroep Forum Jobs. Als selectiekantoor bieden wij professionele ondersteuning bij de zoektocht naar gekwalificeerde bedienden en kaderleden.

Doorheen de jaren bouwden we zowel kennis als ervaring op in verschillende expertisegebieden. Onze opdrachtgevers komen dan ook uit diverse sectoren en zijn voornamelijk gesitueerd in West- en Oost-Vlaanderen. De kwaliteit en deskundigheid van onze diensten en werkwijzen worden hoog ingeschat bij onze klanten waarmee wij jarenlange relaties opbouwen.

Wij stellen ons bij elke rekruteringopdracht op als partner voor uw bedrijf of organisatie. Daarbij streven wij er telkens naar om op lange termijn een volwaardig partnership op te bouwen. Ook naar kandidaten toe garanderen wij een persoonlijke benadering en begeleiding; dit gebeurt altijd in een open geest maar steeds in uiterste discretie.

 

Luc Vandepitte actief binnen recrutering en selectie sedert '89

Zaakvoerder bij Argon Selectie

Finance & Accounting, HR, Management & Kaderfuncties, Technisch en IT, Marketing, Sales, Administration, Logistics en Testings